Kurser/foredrag / Trænger du til fornyet energi? Kursusdag hos mig

Trænger du til energi? - Kursusdag hos mig

En dag med mindful, meditation og stille stund til dig

Denne dag er til dig, der ønsker at finde en metode til at få åndehuller i en travl hverdag. Vi vil arbejde med små meditations øvelser, og følge op på hvad det gør ved dig.

Du får lov til at snuse til forskellige metoder og finde det, der passer dig at arbejde videre med bagefter.
 
Anbefaling fra Sabrina Kristensen: "Jeg har nu i snart et lille år , gået til mindfulness hos Lena💎🌸💓I en hverdag hvor man skal have styr på aflevering af børn, hentning , madpakker, arbejde .. ja hvor alle ender skal hænge sammen og jeg er service organ for familien. Er det fantastisk , en gang i måneden at have MIG tid. Hvor jeg kobler 100% af. Hvor der bliver passet på mig og jeg bliver opvartet.
Hvor jeg får luftet ud, og bliver fyldt med positiv energi.
At være hos Lena er det absolut bedste egen-omsorg nogensinde. Det er som et stort varmt knus, en lille hule hvor jeg bliver passet på og guidet i mit liv. En stille stund.
Noget jeg aldrig vil undvære igen❤️
Giv dig selv den gave, at lade dig selv op og slå bremserne i for en stund, og kun fokusere på dig selv 🌸"

En af metoderne er fantasirejser, hvor du blot er stille og meditativ, mens jeg fortæller eventyr. Her er det muligt at arbejde med forskellige temaer. Du bliver tryllet ind i en verden, hvor du på en helt anden måde får arbejdet med de følelser, der ligger dybere end du selv er bevist om.

Dagen vil skifte mellem øvelser og snak. Vi øver også at være i stilhed.
Du vil få redskaber til at arbejde videre med denne teknik, så du kan styrke dig selv og blive bedre til at klare en travl hverdag.

Du behøver ikke før at have arbejdet med at være mindfulness, før for at kunne deltage i denne dag. Alt du behøver, er at have lysten og modet til at være dig og være stille.
Der vil være te/kaffe og frugt i løbet af dagen. Du må gerne med bringe inde sko.
 
Tilmelding enten tlf.2631 5918 eller mail Lenasoegaard@noerre.dk

Glæder mig til at se dig Lena
Lena Søgaard | Nørrediget 64, 7100 Vejle  | Tlf.: 26315918