Om mig

Jeg hedder Lena Søgaard og er nået dertil i livet hvor jeg ønsker at dele ud af de erfaringer og den livslære jeg har samlet gennem et langt liv.
Mit menneske syn er, at vi alle er en sum af alt det vi oplever i livet, uddannelser, livslære, og måden at takle det hele på. Når du vælger mig skal du vide at sådan vil jeg også se og møde dig. Jeg arbejder ud af dette livssyn og bruger de kompetancer jeg har gennem et langt liv. Jeg er mor til to voksne drenge og er gift med min mand Jan. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børnehave børn i mange år. Jeg har stor erfaring med denne aldersgruppe. Jeg har bland andet arbejdet med temaet at styrke den indre ro i barnet. Det har for mig været et af mine vigtige områder i mit arbejdsliv, at kunne styrke børns evne til at mærke sig selv og turde være med de følelser de oplever i hverdagen.
Arbejdet med børn har givet mig skubbet til at skrive en bog om emnet.
2017 blev året hvor min bog STYRK DEN INDRE RO I BARNET EN BOG OM EVENTYR OG MINDFULLNESS udkom.

Jeg holder foredrag og kommer ud og fortæller om bogen og metoden til at styrke den indre ro. Samtidig er jeg uddannet Reiki healer og clarivoyant, og disse uddannleser har givet mig selv en styrket indre ro.
Gennem livet møder vi ind imellem kriser der gør ondt og som kan føles svært at håndtere, det kan være livskriser, sygdom eller udbrændthed.

Jeg tilbyder dig en metode hvor du i trykke rammer kan bearbejde de ting der fylder hos dig. Hvad enten du deltager i mine kurser eller ønsker en personlig session, arbejder jeg altid ud fra mit livssyn, at vi er alle er hele menneske. Derfor vil du hos mig få en kombination af det jeg er, men med udgangspunkt i det du har brug for at vi arbejder med.Samtale er altid en del af mine sessioner og min erfaring er at du får mest med hvis du aktivt deltager i processen. 

Det vil glæde mig at hvis du vælger mig så vi sammen kan få en forandrings proces i gang og få styrket dit protitentale.

 

 

Lena Søgaard | Nørrediget 64, 7100 Vejle  | Tlf.: 26315918