Gæstebog

Skriv besked...
Ditte Alici
24/04-2018
Kære Lena, Tusinde tak for nogle skønne timer. Jeg var den heldige vinder af et personligt chakrabillede samt clairvoyant oplæg udfra denne. Det var super spændende, og Lena er meget dygtig og omsorgsfuld i hendes måde at få formuleret budskaber på. Jeg følte mig set og forstået, og jeg har fået rigtig mange gode ting med mig hjem. Det var virkelig “spot on” på stort set alle punkter. Jeg havde brug for at få et blidt skub og en støtte til at se min sjæl og min verden udefra. Til slut trak jeg et Englekort, der bekræftede mig i, at jeg er på rette vej. Lena lavede en kort meditation, hvor jeg lærte at styrke min jordforbindelse og bruge mine sanser og vejrtrækning anerledes. Hvis jeg skulle uddele 5 stjerner, så fik hun dem alle. Hun er et meget autentisk, hjertevarmt, rummende og kompetent menneske, og man føler sig komplet i trygge hænder.
Rikke Skov Jørgensen
22/04-2018
Igår havde mine 2 børn ( Tore på 4 og Frida på 6 år) og jeg fornøjelsen af en times mindfulness med Lena. Vi var alle 3 ret spændte og Frida havde flere gange fortalt at hun havde sommerfugle i maven. Vi blev mødt i døren af Lena i hendes hjem, der oser langt væk af nærvær, ro og hjertevarme. Vi fik en lille rundvisning og børnene var vist helt benovede over alle de spændende ting hun havde. Ovenpå var så rummet, hvor vi skulle være. Vi satte os på gulvet og fik lov at føle og kigge på alle Lenas sten og i en tingfinder kuffert. Hun tog sig god tid til at lade os “lande” og blive trygge. Da det var tid til at begynde på selve mindfulness - stunden lå jeg på en madras i midten med børne på hver sin side. Perfekt , så Frida kunne holde min hånd ;o). Frida lå musestille hele tiden, men Tore rumsterede noget rundt. Jeg forsøgte at lægge min hånd på hans ben, i et forsøg på at skabe ro, men det gjorde ham nærmest mere urolig. Pludselig kunne jeg høre på Lenas stemme stemme, at hun havde flyttet sig over til Tore. Jeg slappede mere af og forstod, at det var okay at Tore lyttede på hans egen måde og at jeg bare skulle give slip. Lenas eventyr handlede om bl.a. om vores familie og om hvordan vi altid bor i hinandens hjerter: at Lena også huskede at nævne vores englepige i himlen, gjorde mig så rørt og glad.... for hun bor jo også i vores hjerter. Det handlede også om Tore og Frida ( der dog hed prinsen og prinsessen) og idag, sagde Frida til mig at hun var helt sikker på at Lenas eventyr handlede om de 2. Det var en skøn måde for mig og børnene at være sammen på;o)
Micaela Morales
16/04-2018
Min datter på 5 og jeg, havde fornøjelsen af at prøve Lenas 'Mindfuldness for børn', der tager udgangspunkt fra Lenas bog "Styrk den indre ro i barnet". Jeg var meget spændt på, hvordan min datter ville håndtere situationen og om hun kunne finde ned i roen. Men mine bekymringer blev gjort til skamme! Lena var så god til at håndtere min datters "urolighed". Hun fik lov til at udforske omgivelserne og alle Lenas flotte sten først. Derefter var hun helt klar på at skulle putte sig under tæppet og lytte til eventyret. Min datter går i børnehave, og her er der lidt problemer med "kliker" og nogle børn der gerne vil bestemme hvilket tøj de andre skal have på eller hvordan deres hår skal sættes, ellers må de ikke være med i legen - yderligere bliver hun påvirket af et af de andre børn, hun vil så gerne accepteres af hende, at hun gør ting som hun ikke må - og man kan se at hun udmærket er klar over det. Så Lena tog udgangspunkt i dette tema til eventyret - og der var ingen tvivl om, at min datter kunne relatere til denne historie og forstod budskabet. Flere timer senere samme dag, genfortalt hun hele eventyret til hendes far og har flere gange siden, hentydet til netop historien og budskabet. Det var en dejlig oplevelse! En stund bare for os, vi hyggede og slappede af på en helt anden måde end vi er vant til. Jeg ville helt sikkert gøre det igen, især hvis der kom et andet tema vi kunne få brug for at vende på en lidt mere børne venlig måde. Og så er det jo i sig selv bare velvære for krop og sjæl - ikke mindst pga Lenas altid varme væsen 🌸
Hanne Lærke Ravn
12/04-2018
Kære Lena. Tusinde tak for en fantastisk oplevelse hos dig. Du er et utroligt behageligt, meget roligt og lyttende menneske. Nød så meget den ro og energi der er omkring dig. Healing seancen var meget spændende og anderledes for mig, men det gav mig en varme og en fornemmelse af energi i min krop der virkelig har givet stof til eftertanke. Tak til dig for at åbne en verden for mig, der som uddannet med baggrund i den naturvidenskabelige virkelighed har været ret ukendt og uudforsket. Jeg vil bestemt bringe mig tilbage til disse rolige og behagelige omgivelser.
Jette sparvath
08/04-2018
Kære Lena. Tak for en dejlig mindfullness stund sammen med min datter på 10 år. Dine dejlige rammer- rolige sind, gjorde at vi nemt fandt ned i roen- samtalen efterfølgende også meget værdifuld . Min datter kan nemt åbne dig for dig og du taler i et sprog og nogle billeder hun nemt kan koble sig på. Her senere idag eftertænksomheden på hvad vi nu har oplevet sammen og en stor energi fyldthed vi begge mærker .
Anni Lykke Hauge
05/04-2018
Hej Lena Tak for en skøn og uforglemmelig dag sammen med dig. Du gav mit barnebarn Ellen og jeg en dejlig oplevelse med mindful eventyr fortælling. Jeg kan varmt anbefale Lena til en stund hvor tiden sættes i stå, og nuet nydes sammen.
Lene Lisbeth Jensen
04/04-2018
Hej Lena, Tak for et Super godt kursus, Kan virkeligt varmt anbefales, det gør bare noget godt for mig og giver virkelig mig en indre ro.
Tina Pausgaard
26/03-2018
Jeg har besøgt Lena 3 gange for at få malet chakrabillede, få en snak og sparring omkring billedet og mit liv her og nu. Det har alle 3 gange været givende. Hun har fundet så mange ting frem jeg kunne bruge til noget. Jeg kommer helt sikkert igen. De varmeste anbefalinger til en dygtig, forklarende, grundig kvinde.
Rikke Skov Jørgensen
24/03-2018
Tusind tak for den skønne bog du har bragt ind i vores liv, Lena. Som mor til 3, , den ene en krudtugle, den anden med en følsom sjæl og den tredie en engle-pige, giver din bog mening for vores familie på SÅ mange måder. Den bringer ro og nærværende stunder. Vi bruger især bogen som godnat-historier, hvor den bringer ro i tankerne og afslappethed i kroppen efter en lang dag.... også for mig, når jeg læser den højt. Bøger, der skal læses som godnat-historie, skal efter min mening ikke iindeholde for meget “hurlumhej “, der blot kan medvirke til endnu mere tankemylder i små sind, der i måske i forvejen har nok at fordøje efter en lang dag..... der er bogen helt perfekt med sine små, varme og kloge eventyr. Lige tilpas i længden og mængden af ord. Og at ordene så er genkendelige fra børnenes hverdag er blot endnu et plus. Til daglig arbejder jeg med pressede småbørnsfamilier, hvor det med at bringe ro ind i familierne er et vigtigt element....jeg håber og tror helt klart jeg vil kunne bruge din bog i mit arbejde også, Lena. Kh Rikke
Mette Dahl
25/11-2017
Jeg er blevet den heldige ejer af denne skønne bog Styrk den indre ro. Herudover er jeg så heldig at have Lena som pædagog i min søns børnehave hvor hun netop bruger alt det gode i bogen.Det gør mig både glad og varm om hjertet at dette pusterum ,i en til tider hektisk hverdag, bliver prioriteret og værdsat. Alle store som små burde dagligt have ret til sådan en stund hvor kroppen og tankerne kommer helt ned i gear og tiden .. for en stund kan stå stille. Elsker også Lena's forord med vigtigheden af fortællinger for børn...det er lige der i en fortæller stund , med nærvær og tæt kontakt at magien kan opstå og den gode fantasi starter. Glæder mig bare til at bringe akt det magiske videre herhjemme til mine tre. Så tak Lena håber at se flere værker fra dig.
<< 1-10 [ 11-20 ] 21-30 >>
"Børn i dag har en hektisk hverdag og lange dage i institution. I vores børnehave er vi så heldig, at have Lena-ansat. Når Lena samler børn til en afslappende stund, som vi kalder skildpadde tid så oplever vi, børnene kommer ned i gear og mærker sig selv. Lena er en gudsbenådet eventyr fortæller og benytter sig af disse, når hun arbejder med mindfulness . I denne bog som Lena, har forfattet giver hun disse eventyr og hendes metode videre. For pædagoger der ønsker, at arbejde med mindfullness, kan jeg kun anbefale at læse Lenas bog og lære af hendes erfaringer, det vil komme børnene til gode."
Ulla Hedegaard, Leder Engum Børnehave og vuggestue
 

"Børn har brug for stimulation fra voksne, der kan se og forstå børn. I bogen Styrk den indre ro i barnet anvendes eventyr fra hverdagen, der er genkendelige for børn. Forfatteren fokuserer på det, der sker, mens det sker. Dette illustrerer hendes fordybende måde at arbejde med børn på. Jeg kan varmt anbefale at læse bogen, både som forældre og som fagperson"
Anni Lykke Hauge, Pædagog og psykoterapeut
 
"I Styrk den indre ro i barnet formår forfatteren at beskrive sin metode, hvor hun anvender eventyr, der rummer indhold fra barnets hverdag. Her omsætter hun på bedste vis den teoretiske vinkel på mindfulness til praktisk anvendelse, der nemt kan videreføres af læseren. Bogen er skrevet med baggrund i mange års erfaring, og jeg kan give mine bedste anbefalinger til at læse bogen og praktisere efter Lenas metode."
Nora Lund,  Aut. psykolog
Lena Søgaard | Nørrediget 64, 7100 Vejle  | Tlf.: 26315918