Foredrag

Jeg hedder Lena Søgaard, er pædagog gennem mange år og har de seneste år arbejdet, med mindfulness i børnehaven. Jeg oplever, metoden gør en forskel hos børnene i en travl hverdag. Det skaber en stund, hvor de kan slappe af og genoplade, så de er klar til at takle dagens udfordringer med mere overskud. Jeg elsker selv eventyr og har oplevet, at denne metode giver børnene en stund, hvor de kan fordybe sig, genkende sig selv og de problematikker de oplever.

Denne aften vil du og dine kollegaer blive introduceret til en metode at arbejde mindful med børn, hvor eventyret er den styrende del.
Jeg har lagt vægt på at bogen er en arbejdsbog, der er let at arbejde med. Jeg har oplevet, kolleger der gerne ville i gang med at skabe indre ro og mindfulness, men manglede historierne og metoden, som kunne fange børns interesse og dermed skabe roen.

Denne aften bliver en kort intro til metoden og historien bag bogen. Derefter laver jeg en eventyrrejse sammen med jer, så i selv får fornemmelsen af hvordan det føles at være i denne ro og mærke hvad det gør ved jer.

Vi afslutter aftenen med tid til at stille spørgsmål, så du selv kan gå i gang. Der vil være mulighed for at købe bogen og få den signeret. Bogen koster 249 kr. og kan betales kontant eller på mobilepay. Arrangementet varer ca. 1 timer og koster 2500,- kr.

Gode tanker Lena
Kontakt: 26315918 Mail: lenasoegaard@noerre.dk
 
 
 
 
Lena Søgaard | Nørrediget 64, 7100 Vejle  | Tlf.: 26315918