Clairvoyance

Når du vælger at få en clairvoyance, er det ofte fordi du har brug for at få kastet lys på sider i dit liv, du ikke selv kan se, men mærker.
Grundlæggende er en clairvoyance et kærligt skub til dig i dit liv. Jeg er kanal for den åndelige verden og får de beskeder, jeg skal sige til dig for at du får mere flow i dit liv. Hver clairvoyant finder sit eget udtryk og metoder, der passer til den person man er.

Jeg har valgt at kombinere mine kunstneriske evner sammen med mine clairvoyante evner, hvor jeg tager udgangs punkt i dine chakraer. Du får lavet et smukt akvaral chakra billede, når du aftaler en tid med mig, og jeg tolker det clairvoyant, når du kommer. Du får billedet med dig hjem. Det giver dig mulighed for at arbejde videre med din proces.

De beskeder du vil modtage under clairvoyancen, vil altid været et kærligt skub til dig, så du vil opleve mere flow i dit liv og jeg vil give dig redskaber til at arbejde mere målrettet med dig selv.

Chakra er et meget gammelt ord og går helt tilbage til det gamle indien, hvor man brugte en skrift der hed sandskrit. Den oversættelse vi kender i dag er rotation eller hjul og det viser hen til at chakra netop fungerer, som små tandhjul, der køre rundt med energi i vors krop. Vi har mange chakra i kroppen og de mest kendte er de 7 chakraer, der sidder midt i kroppen i en central linje fra bækkenet, op langs rygmarven og op til toppen af hovedet.

Hver chakra repræsenterer både en fysisk og en psykisk del. Hvis der er ubalance i et af chakraerne, vil det påvirke de andre.
 
 
 
Lena Søgaard | Nørrediget 64, 7100 Vejle  | Tlf.: 26315918